Едва ли някой не е чувал за Емили Тротинетката, която взриви мрежата с опасното си скоростно каране по магистрала с двуколката си.

Емили Йорданова крие ужасяваща история от своето детство. Още като малка тя осъзнала, че не иска да е момче. Тогава била едва 5-годишна и се възприемала като момиче. Представяла се като принцеса Емили, но факт било, че тялото й се развивало като на жена.

От тогава започва неутралното й определяне като интерсекс.

Но я я сполетява нова трагедия. Тя останала без тестиси заради някаква инфекция и използвала мъжкото си достойнство единствено да уринира.

Емили имала странни биологични особености, които  майка и баща й отказали да възприемат.  Баща я пребивал редовно, а веднъж при самозащита тя го наранила с нож. Така се озовали в полицията.

Само, че големия ад настъпва по-късно. През 2007 умира баща й от инфаркт, а след известно време губи и майка си, която си отива от рак.

Емили Тротинетката останала без тестиси на 12 (Вижте разтърсващата й изповед)

Само, за да не я настанят в интернат Емили попада в семейството на брата на майка си. Роднините й не могат да приемат сексуалната й ориентация, а единствените, които я приемт за нормална са хора от „Свидетелите на Йехова”.

Навършвайки пълнолетие тя напуска дома на вуйчо си и заживява в дома на родителите си. Започва да работи и едва през 2021 се среща с Тихомир. Двамата се запознават и си разменят телефонните номера. За първи път ходят на среща на рождения ден на Емили.

Така започва тяхната история, но тя е категорична, че не е с Тишо заради секса.Даже повече от 1 година не му пуснала и той бил на сухо.

И  ако си задавате въпрос защо редовно се снима с по-възрастни жени, тя отговаря, че е лесбийка. Явно само Тишо не й стига.