Бившият вътрешен министър Емил Йорданов разкри, че и по негово време е имало полицаи, които си позволявали да шофират пияни, но случаите били значително по-малко, а днес са ежедневие. 

Според него инцидентите сред служителите на МВР са зачестили заради лошото управление и то за доста дълъг период от време, както и заради множеството икономически кризи. 

Ексвътрешният министър обаче е категоричен, че такова дъно, каквото е сегашното в МВР, не е имало никога. 
Той не пропусна да отбележи и факта, че българското общество години наред не приемаше протестите на униформените на сериозно и дори гледаха на тях с безразличие и насмешка. Като най-странно, Йорданов определи фактът, че тези протести се провеждали по времето, в което управлявала една партия, чийто произход идва именно от МВР.

Емануил Йорданов е категоричен, че при днешните обстоятелства е невъзможно подборът на кадри в системата да е на ниво заради безкрайните назначения на калинки. 
Според него заради безобразното кадруване и то в продължение на доста години, за да бъдат изчистени калинките е нужно точно толкова време, колкото са били назначавани. В същото време пък няма много желаещи да постъпят на работа в МВР.

По отношение на модата сред дамите да се „наливат“ със силикон, Йорданов посочи, че е крайно време да се организира конкурс „Мис Плеймейт МВР“.
Източник: lupa.bg

Емануил Йорданов се подигра със силиконките в МВР и...