Ели Гигова пак се върна на малкия екран, този път като водещ на спортното студио за Световното първенство в Бразилия

На въпрос на „Уикенд” кои са фаворитите й на Световното първенство по футбол, Ели Гигова отвръща: „Бразилия е страната, която приема този форум. Там обаче имат много лош спомен от 1950 г., когато всички са ги смятали за фаворити, а на родна земя за загубили титлата. В спортната редакция на БНТ дори се шегувахме, че ако Бразилия не стане световен шампион, правителството им ще падне. Франция е втората ми страна фаворит. Много искам да стигне напред, но не знам обаче дали ще намери сили да го направи. Имам лични симпатии към Кристиано Роналдо, затова ще стискам палци и на Португалия. Въобще, разтроена съм на този Мондиал” – споделя Ели Гигова.

[caption id="attachment_413012" align="alignleft" width="295"]Ели Гигова Ели Гигова пак краси коментарното студио на БНТ[/caption]

На въпрос какви грешки правите при коментарите, водещата отговаря: „Случвало се е да сбъркам име. Веднъж, на предишен шампионат, Ариен Робен вкара гол, а аз казах, че попадението е на Ариел Робен. Усетих, че Кедъра ме гледа странно, но продължих да си повтарям Ариел, или съм прала с прах „Ариел”, не знам. Това е една от големите ми грешки, но беше много забавна” – споделя Ели Гигова. „Имам лични пристрастия към Кристиано Роналдо и всеки, който го критикува, ще се срещне с мен в студиото в словесен двубой” – казва в интервюто Ели Гигова.