Елен Колева мизерства след раздялата си със Сашо Майонезата

Елен Колева едва свързва двата края. Откакто връзката й с Майонезата приключи, тя се раздели и с разточителния начин на живот, който беше свикнала да води.

Синеоката красавица е затънала в дългове. Тя живее в таванско помещение на улица "Раковска". Месечният й наем в размер на 300 лв. Отделно тя харчи още толкова за режийни разходи.

Млада актриса се храни единствено със спагети. В редки случаи на трапезата й присъства месо с ориз. Това се случва единствено в дните, в които е получила заплата.

Въпреки мизерията, в която живее, Елен Колева прави всичко възможно да прикрие този факт от околните. Всеки път, когато излиза с приятелки, тя се поръчва най-скъпите блюда, които плаща с последните си пари.

[caption id="attachment_444674" align="alignright" width="288"]Елен Колева Елен Колева живее в мизерия[/caption]

Случвало се и дори няколко дни след това, актрисата да не сложи и залък в устата си, тъй като е останала без пари.

Бившата на Майонезата се примирява трудно с ниския си стандарт ба живот и прави всичко възможно околните да не разберат за финансовите проблеми, които има.

Докато беше с бизнесмена, Елен свикна да си купува само маркови дрехи. За съжаление сега подобни покупки не са по джоба й. Красавицата вече купува дрехи единствено от магазини за втора употреба.

Единственият източник на доход за красавицата в момента е шоуто "И аз го мога". Тя разчита на хонорара от него да погаси голяма част от дълговете си.

Самата Елен сподели, че мечтае за собствен автомобил и се надява да спечели голямата награда или да успее да си купи кола с хонорара.

Според слуховете, в момента тя има връзка с Константин Блечев, който е син на Михаил Белчев. 19-годишният младеж не може да се похвали с голяма сума лични средства, а баща му не иска да чуе и дума за спонсориране на Елен Колева, пише Хот арена.