Мнозина не са наясно, че той е бил женен

Несъмнено в последно време Иво Аръков се нареди сред секссимволите на малкия екран.

За разлика от мнозина от колегите си секссимволи обаче, той избягва личният му живот да попада под светлините на прожекторите. Дори напротив – пази го доста ревниво.

Може би това е и една от причините, поради които не се знае един много интересен факт за него – че има един брак зад гърба си.

Екссъпругата на Иво Аръков издъхнала малко след развода им

Вероятно това е и една от причините, поради които избягва личният му живот да става публично достояние.

Иво Аръков споделя лично в интервю за „Филтър“ преди време, че е бил женен и то за рускиня. Бившата му съпруга се казвала Евгения, но за съжаление тя вече не е между живите. По професия Евгения била юрист. Бракът им просъществувал едва три години. Въпреки развода, запазват добрите си отношения. Година по-късно обаче бившата му вече съпруга, напуска този свят.

Към днешна дата Иво Аръков не може да каже със сигурност, че е готов отново за такава сериозна крачка. Посочва, че причината за това е, че е „перфекционист, който никога не е достатъчно сигурен в себе си“. В този ред на мисли се надява, че все някой ден ще усети този порив и той ще е толкова силен, че няма да може да му устои.

Разкрива, че е взел решение след връзката си с щерката на Христо Стоичков - Мика, да не излага на показ личния си живот.

Източник: lupa.bg