Възмутена е от това, че институциите са се превърнали в помагачи на престъпниците

Бившият министър на здравеопазването Таня Андреева е претърпяла катастрофа в София.

Автомобилът й бил връхлетян от друга кола, движеща се с висока скорост. Това се случило, докато Таня Андреева се движела бавно в колона.

Ексминистърът на здравеопазването Таня Андреева претърпя катастрофа. Какво е състоянието й?

Заедно с нея в колата били майка й и детето й. За щастие всички са добре. При инцидента няма ранени.

Таня Андреева споделя, че има само леки поражения, които както е известно обичайно започват да се проявяват на следващия ден.

В ефира на bTV тя заяви, че според нея е нужно да има правила и превенция. Разочарована е от това, че обществото е започнало да приема всяко едно събитие, след което бързо забравя за него. Допълва, че не са важни само законите, а и прилагането им в действителност, както и санкциите, налагани на нарушителите.

Недоумява защо КАТ не се явява на катастрофите, а препращат направо към застрахователните дружества. В този ред на мисли Таня Андреева пита не трябва ли всеки от участниците да разбере, че държавата стои зад определените правила.

В контекста на случващото се покрай жестоката катастрофа, причинена от проваления футболист Георги Семерджиев, Таня Андреева посочи, че явно институциите са абдикирали от задълженията си. Очевидно вместо да вършат задълженията си, те са се превърнали в помагачи на престъпниците.

Източник: blitz.bg