Гореща новина от последните минути - Софийски градски съд остави без определение мярката на прокурора Бисер Михайлов от Перник, който беше задържан след сигнал, че е пребил съпругата си. В съдебната зала Михайлов заяви, че никога през живота си не е удрял жена си.

 

Когато тълпата влезе в съдебната зала, правото излиза от нея, каза той пред съда и изтъкна, че работи от 28 години в прокуратурата.

 

"Никога не съм бил опасен. Никога не е имало тежки скандали, драматични, между нас. Жена ми е в тежко емоционално състояние заради сина ни. Никога не съм я удрял! Това е смехотворно обвинение", посочи Бисер Михайлов.

Скандалът между прокурора и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил.

 

Според адвоката на Михайлов, адв. Любомир Таков, жена му не е жертва. Не е била удряна или умишлено бутана. Не е губила съзнание. Неволно е подаден грешен сигнал от дъщеря им, която е на 15 години.

 

Ексклузивно! Съдът остави без определение мярката на прокурор Бисер Михайлов

 

В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единия път била казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава.

 

Дъщерята също е дала показания.

По думите на Михайлов, съпругата му била по-активната страна. Тя го одраскала по тила и гърба. От експертизата, която била направена станало ясно, че Михайлов няма наранявания по китките.

 

Пред съда адв. Таков представи декларация от Биляна Михайлова като доказателство.

Източник: crimesbg.com