Откриха малкия Сашко – детето с аутизъм, което изчезна безследно на 11 ноември.

 

Нова тв съобщи, че 12-годишното момченце от Перник е било открито над Радомир. Той се е намирал в района на завод „Червена могила“.

 

Според първоначалната информация, момченцето е намерено в храсталаци. Той е бил открит от полицаите, които обхождали района за пореден път. Наши източници посочиха, че детето ще бъде транспортирано с линейка до "Пирогов". Въпреки, че е много изплашено, момченцето е в добро общо състояние. 

 

За времето, в което нямаше и следа от детето, редица екзорсисти, екстрасенси и всевъзможни самозванци се възползваха от случая, за да яхнат гребена на вълната.

Ако бяхме вярвали на техните измислици-премислици, то според сочения за най-добрия екзорсист у нас -  отец Георги Гелеменов, малкият Сашко трябваше да е зад граница, най-вероятно при майка си, но не е така.

 

Не липсваха и такива, които твърдяха, че са имали видение. Една от тях бе жена, живееща в чужбина, според която малкият Сашко бил затворен в подземие в близост до мястото, на което бе обявено, че е изчезнал. На въпроса на други потребители от мрежата дали би се съгласила да покаже къде е, тя побърза да се оправдае, че живее в чужбина.

Ексклузивно! Откриха малкия Сашко – ето къде и в какво състояние