Лют екшън се разрази между кандидат-депутати и дори си скочиха на бой в петъчното издание на „Панорама“.

Първите 30 минути от предизборния дебат преминаха спокойно, но след това темата за войната в Украйна разпали напрежението и в един момент се стигна до ръкопашна схватка.

Димитър Митев от "Българска социалдемокрация – Евролевица", бе на мнение, че войната в Украйна продължава заради слабите лидери на Евросъюза. 
Боян Расате от БНС посочи, че това го има само в болните мозъци на руската пропаганда – искат мир, а същевременно убиват жени и деца в Украйна.
Той обаче бе категоричен, че е крайно време страната ни да се откъсне от зависимостта си от Русия.

Светослав Витков от „Глас народен“ пък се възмути, че си говорят за САЩ, Русия и Украйна, които не го интересуват и попита къде е България. Той бе категоричен, че за него е важно да може да си плаща сметките и народът да е добре.

Венцислав Ангелов от "Народна партия Истината и само Истината" пък бе на мнение, че България трябва да запази пълен неутралитет и подчерта, че сме изправени срещу световния сатанизъм и Планът Ран-ът.

Минчо Христов от "Движение на непартийните кандидати" пък припомни, че разкладката на украинските бежанци била 1000 лева месечно, а в същото време на пострадалите от наводненията в Карловско се дават по едва 370 лева.

Малко след това напрежението в студиото ескалира и кандидат-депутатите Светослав Витков и Димитър Митев си скочиха на бой, а водещият на предаването Бойко Василев едва успя да ги разтърве.
Източник: blitz.bg
 

Екшън в „Панорама“ – кандидат-депутати си скочиха на бой (ВИДЕО)