Закани се, че на този ден ще прави курбан

Един от отцепниците на Слави Трифонов – Кирил Симеонов се размина като по чудо със смъртта.

Признанието бе направено лично от него в профила му в социалната мрежа Фейсбук.

Един от отцепниците на Слави Трифонов се размина като по чудо със смъртта. Какво се случи?

Там отцепникът на Слави Трифонов разкрива, че през последните девет дни е бил в болница, при това с диагноза, която е представлявала реална опасност за живота му.

В крайна сметка Кирил Симеонов е оцелял, но както самият той споделя – като по чудо. Наложило се е да бъде опериран по спешност заради остър перитонит. Позовавайки се на думите на лекаря, отцепникът на Слави Трифонов разкрива, че му оставали само още няколко часа живот.

Поради тази причина той се зарича, че оттук нататък на този ден ще прави курбан. Успокоява всички негови приятели, които са се интересували от състоянието му, че вече е добре, храни се, ходи и е пълен с енергия.

Той не пропуска да благодари на всички онези, които след като са научили какво го е сполетяло, са му писали или пък звъннали, за да му пожелаят бързо възстановяване. Симеонов се извинява, че не е успял да вдигне заради адските болки, които са го измъчвали. Посочва обаче, че оценява всяко едно от телефонните позвънявания.

Завършва поста си с думите, че борбата продължава с пълни сили и имат страшно много работа за вършене, както и със специални благодарности към лекарския екип, спасил живота му.

Източник: blitz.bg