Джулиана Гани вероятно е българката с най-много пластични операции по себе си

Пластичните интервенции на Джулиана Гани са толкова много, че трудно могат да се изброят в тяхната последователност. Само бюстът й е коригиран няколко пъти, като силиконката смята отново да го увеличи и има амбицията да стане българката с най-голяма гръдна обиколка.

За пластичната корекция тя няма да пътува до Турция. Джулиана Гани смята, че у нас има достатъчно добри специалисти и се учудва, че толкова много известни личности пътуват до южната ни съседка, за да правят операциите си там. Обяснението за това обаче не опира само до професионализма на пластичните хирурзи, а до цената на интервенцията. В много случаи процедурата в Истанбул излиза по-евтино, цената набъбва обаче от престоя там.

Джулиана Гани ще уголемява задните си части
Корекциите на Джулката нямат край

У нас Джулиана Гани смята да се довери отново на д-р Николай Георгиев, който за последно „пипна“ носа й. В най-близко бъдеще тя счита да уголеми и задните си части по примера на съгражданката й Николета Лозанова.

Освен гърдите и носа, Джулката си е преправяла скулите, да не говорим за филърите и екстеншъните й. Единствено не си е преправяла зъбите си, защото по думите й феновете харесвали усмивката й.

Едно е ясно, Гани няма да спира с пластичните операции, още повече че е състоятелна жена и може да си го позволи.

Източник: „Уикенд“