Певицата шокира феновете си с признание за 14-годишната си дъщеря

Феновете на Джей Ло, които скоро се събраха на стадион в Лос Анджелис , Калифорния не очакваха да чуят това, което певицата им поднесе. Те дойдоха на нейното участие, което бе благотворително за събиране на пари за фондация Blue Diamond. Средствата са предназначени за подкрепа на бездомни и бедни младежи.

Джей Ло хвърли бомбата, че дъщеря й е полово неутрална (Ема не е нито момиче, нито момче - Подробности)
Джей Ло и Ема, която е полово неутрална

По време на шоуто обаче Лопес смая почитателите си с неочаквано признание. Тя обяви появата на 14- годишната си щерка, чийто баща е Марк Антъни като даде да се разбере публично, че наследницата й се определя като небинарен човек. Което означава, че не се чувства нито момиче, нито момче.

При появата на Ема звездната майка каза, че тя е най-любимия й партньор, с когото е правила дуети: „Последният път пях с Тях на голям стадион като този. Това беше отдавна, но до скоро Те отказваха да пеят с мен и никак не беше лесно да Ги убедя.”

Така Лопес използвайки обръщението Те, вместо Тя даде  недвусмислено да се разбере, че Ема има себе си за небинарна и не е избрала към кой пол принадлежи.

Джей Ло хвърли бомбата, че дъщеря й е полово неутрална (Ема не е нито момиче, нито момче - Подробности) - Снимка 2
Певицата с 14-годишната си небинарна дъщеря на концерта

Така певицата даде да се разбере защо щерка й има толкова странен стил на обличане. Нещо, за което не веднъж е засипвана с критики.

Е, не всички фенове бяха възхитени от неочакваното разкритие, но повечето одобриха поведението на певицата, че подкрепя близначката във всичко.

Източник:7days.ru