Джена доказа за пореден път, че фолкпевиците са меркантилни

Малко след победата на Джино, Джена направи първата крачка към сдобряването им. Минути след като името му беше обявено в ефира на Нова тв, фолкаджийката реши да му изпрати смс. В съобщението тя написала, че винаги е вярвала в него и се гордее с победата му, разкриха запознати. Малко след това последвали още няколко смс-а и разговорът им прераснал в любовен чат.

В шоуто Джино не веднъж заяви, че бившата му любима му липсва адски много, но никога не би си позволил да я потърси. Явно Джена е осъзнала, че тя е човекът, който трябва да направи първата крачка. Победата на Джино се оказа прекрасна възможност за нея да ги потърси и да му засвидетелства чувствата си.

Родителите на Джино не са очаровани от постъпката й. Те са убедени, че намеренията й не са продиктувани от добри чувства. Въпреки, че досега и двамата са имали добро мнение за пайнерката, постъпката й ги накара да променят отношението си към нея, пише ПИК.

[caption id="attachment_462774" align="alignright" width="300"]Джино Джена се върна при Джино[/caption]

Брадърът призна, че тя дори наричала баща му свой баща и винаги се отнасяла с уважение към родителите му. След раздялата им  баща му често го съветва да преглътне гордостта си и да я потърси. Победителят в риалити формата не крие, че причина за разпадането на връзката им е голямото разстояние.

Нито той пожелал да се завърне за постоянно в България, нито Джена да се премести в САЩ. Решението да се разделят взела Джена малко след предложението за брак. Изпълнителката върнала пръстена на Джино. За бижуто се носят легенди. Според твърденията, пръстенът струва 40 000 долара. Малко след старта на формата стана ясно, че цената на бижуто е десет пъти по-ниска.