Джена е съсипана от коварното отмъщение на Митко Пайнера

Митко Пайнера съсипва Джена с коварното си отмъщение. Пайнерката тъне в немилост заради ревността на шефа си. Всеизвестен факт е, че тя е любимката на музикалния бос. От началото на кариерата й се носи слух, че двамата са имали връзка. Откакто изпълнителката обяви годежа си с Наско Стоев димитровградският бос не си намера място от гняв. Той не може да преглътне факта, че тя го замени за по-младия от него музикант. Пайнера побеснял при мисълта, че протежето му е едва от няколко месеца с Канара и вече стяга сватба, пише Хот арена.

Музикалният бос е пуснал в ход коварното си отмъщение. Той е редуцирал участията на пайнерката до минимум. От една от най-оборотните изпълнителки Джена се превърна в изпълнителка с най-малко участия. В най-добрия случай тя има по две участия месечно. Липсата на професионални изяви я побърква. Джена е съсипана, пише Хот арена. От любимка на шефа тя се превърна в негов враг. Преди време дори се носеше слух, че Пайнера й е обещал приза за певица на годината. Но това останаха просто слухове. Едва ли някога ще се случи, още повече че Джена много скоро ще мине под венчило.

[caption id="attachment_473608" align="alignright" width="300"]Джена Наско Джена остана без участия[/caption]

Сватбата й с нейния любим ще бъде през месец май. Изпълнителката вече се подготвя за щастливото събитие. Церемонията ще се състои в имението на съпруга й в Катуница. Очаква се стотици гости не само от страната, но и от чужбина да уважат младото семейство.

Наскоро се появиха слухове, че пайнерката е бременна и затова с Наско бързат със сватбата. За сега от нейната страна няма нито опровержение, нито потвърждение на тази вест.

Единствено майката на Наско заяви, че Джена не е бременна и все още им е рано за дете.

Дали това е истина, само времето ще покаже.