Отец Гелеменов определи явлението като притеснително

Мнозина изтръпнаха при вида на дяволски знаци в небето над страната ни.

Това отбелязват някои от потребителите на социалните мрежи, станали свидетели на явлението.

Дяволските знаци са били забелязани на няколко места в небето. Те съобщават за наличието им над София, Самоков, Плевен и на още няколко места. Интересното е, че знаците са се появили в един и същ ден.

Хората, които са ги видели са разтревожени и не спират да се питат откъде са се появили те и най-вече какво е тяхното предзнаменование.

Свидетелите на странното явление описват знаците като „звезди на Сатаната“. Други пък уточняват, че става въпрос за пентаграми.

Според основната версия дяволските знаци в небето над страната ни са се появили в резултат от оставените от преминаващите самолети следи.

Това обяснение обаче не хваща вяра на мнозина. Те се чудят, ако наистина е това причината, то тогава как самолетните следи са се пресекли с такава точност и то на няколко места, за да образуват пентаграм.

Припомняме, че този символ представлява петолъчна звезда, която е съставена от пет прави линии.

Някои от хората, станали свидетели на странния знак твърдят, че става въпрос за руска петолъчка и определиха случката като пропаганда.

Както знаете петолъчката бе един от символите на СССР.

Отец Георги Гелеменов, който е определян като единствения екзорсист в страната ни твърди, че появата на този знак е провокация не само към държавата, а и към религията ни.

Според него предвид факта, че става въпрос за дяволски знак, има място за притеснение.

Източник: retro.bg