Певицата Десислава е категорична, че граничи със садизъм да се чувстваш прекрасно на гърба на някой смазан и превит човек.

 

В кратката си, но смразяваща видео изповед в социалната мрежа като участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие, тя призна, че е имала две връзки, в които е имало насилие.

 

Част от тази инициатива станаха певицата Кали, моделът и актриса Глория Петкова, актрисата Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова. Организатори са популярен онлайн магазин, моден бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде представена дамска колекция тениски, показваща ранните знаци за задаващо се емоционално и физическо насилие. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

Двама мъже пребивали Деси Слава

Докато за останалите участници в инициативата се знаеше, че са били жертви на насилие от страна на свои партньори, за Деси Слава имаше само слухове. Именно поради тази причина бе изненадващо, че Деси Слава е решила да говори по тази тема. Тя не разкри самоличността на насилниците си, нито пък се впусна в подробности за случаите, в които е била наранявана от тях. Не може обаче да се отрече огромната сила на емоционалното й послание.

 

Като най-големият червен флаг, както се казва и в колекцията дамски тениски, Деси Слава изтъкна неоснователната ревност.

Даде и примери: „Къде беше? В коя минута? Защо говори? Какво? С кого?”.

„На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм”, сподели Деси Слава и призна, че й е коствало години да се съвземе след края на двете връзки, в които е ставала жертва на насилие.

 

Категорична е, че ако днес имаше възможност да каже нещо на по-младата си версия, допуснала това насилие, би я окуражила да е по-смела.

„Много е важно и трябва да се знае, че всеки човек си има личното пространство и трябва много да държи на това. Не се страхувайте да признаете, че има проблем, защото сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде щастлив”, споделя Деси Слава. Тя призовава всеки да подкрепи колекцията от дамски тениски, защото по този начин подкрепя и благотворителната кауза, вдъхновила създаването й.

 

Близки до певицата издават, че най-драматични са били отношенията й с бащата на сина й Майки – Мишо. Предвид, че тя се залюби с него в пика на кариерата си през 2000 г., когато отиде на турне в Америка, не е изненадващо, че връзката им е била доста бурна. Той често пъти й посягал, което станало и причина за раздялата й с него. Така и не става ясно обаче кой е другият мъж, позволил си да й посегне.

Източник: Уикенд