Той лети на крилете на любовта с нова жена

Драматичен обрат се е случил в семейството на Димитър Господинов (Митко) от „Фермата“.

След участието му в риалитито „Смени жената“, той се е разделил със съпругата си Мая.

Зрителите на bTV са наясно с факта, че вървят повторения на „Смени жената“ – шоу, в което две семейства разменят своите съпруги. Едно от семействата, взели участие бе това на Митко. Двамата с Мая са заедно още от ученическите години. Женени са от близо две десетилетия и имат две деца.

Драматичен обрат в семейството на Митко от „Фермата“ (ФОТО)

Те твърдяха, че толкова са се напаснали, че са започнали да харесват дори и недостатъците си.

Митко, когото всички наричат Гуспата е бивш полицейски служител. Към момента на записа на предаването, той се е занимавал с организацията на тиймбилдинг мероприятия.

При все, че вероятно мнозина са им завидели за идилията, която цари между тях, то тук е моментът да ви кажем, че към днешна дата това семейство вече не съществува. Точно в деня, в който е бил излъчен този епизод със семейство Господинови, Митко обяви, че е в нова връзка.

Жената, грабнала сърцето му се казва Славия Иванова и е доста по-млада от него.

Митко не крие, че през последните месеци са му се случили много неща – претърпял е победи, загуби, сълзи, разочарования, успехи, радост, емоции…

Винаги е твърдял, че човек трябва да преследва любовта и щастието си.

Споделя, че е срещнал човека, който го е променил и го е приел такъв, какъвто е към днешна дата, заедно с всичките му недостатъци.

Твърди, че именно тя владее цялата му любов и се зарича, че ще превърне живота й в приключение. Заключава, че я обича и това е.

Източник: show.blitz.bg