Пламен Димитров не обича да говори за това

Преди да влезе в "Биг Брадър" Пламен Димитров е подписал куп документи, научи Клюки. бг. Причината за това е здравословния проблем, който има. Въпреки, че той не обича да говори за това, недъгът му не остана незабелязан от съквартирантите.

Пламен е почти глух. Той чува благодарение на слуховото апаратче, което носи. Заради този здравословен проблем, той е подписал няколко декларации към договора си с продуцентите на Биг Брадър.

Заболяването му е свързано с драма от неговото детство. Въпреки, че той избягва да говори за този тежък миг от своя живот, стана ясно, родителите му имат вина за случилото се. По-специално неговата майка.

Пламен Димитров винаги в бил лишен от обичта на родителите си. Още като малък му открили тежко заболяване. Майка му не се трогнала особено и не обърнала внимание на здравето му. Тъй като не е бил лекуван, се стигнало до влошаване - Пламен почти загубил слуха си.

Когато бил на 15 години, той се изнесъл от бащиния си дом. Тийнейджърът напуснал родителите си и заживял при своята баба. От тогава той разчита единствено на себе си.

[caption id="attachment_455732" align="alignright" width="300"]Пламен Димитров Пламен Димитров израснал лишен от родителска обич[/caption]

Барманът не търси съчувствие от никой. Той избягва да говори за тази драма и не говори за нея със съквартирантите си. Това е факт, достоен за уважение. Зрителите все още си спомнят какво направи Влади Въргала, докато беше в Къщата.

Въпреки тежкото си детство, 25-годишният Пламен не е изгубил вярата си в доброто. Той вярва в истинската любов и се надява скоро да я срещне.

За сега нито една дама от Къщата не успя да привлече вниманието му. Първоначално той имаше някакви симпатии към Катя. Силвия го отряза след като научи, че той не е богат.