Животът на фолк фурията Роксана е разтърсен от тежка драма.

Запознати издават, че певицата е пред развод. Самата тя потвърди тази новина пред Мон Дьо.

Пред него Роксана сподели, че е напът да вземе изключително важно решение и допълни, че отношенията с възлюбения й Александър, са доста сложни.
Изпълнителката подчерта, че не тя е тази, която прощава, а Господ. Категорична е обаче, че не се живее цял живот с прошки и компромиси, тъй като когато започнат да стават навик, губят стойността си.

Певицата обаче спря дотук с откровенията, посочвайки, че безспорно отношенията между нея и съпругът й са разклатени и не е наясно какво може да се случи в утрешния ден.
За никого не е тайна, че тя и Александър имат и общо дете, което зрителите видяха преди години в предаването „Смени жената“.

Още тогава всички останаха потресени от мъжа на Роксана, който по-скоро се държеше като хлапак, а не като истински зрял мъж и баща, на когото може да се разчита и който би трябвало да поеме отговорност върху плещите си.

Освен драмите в личния си живот, певицата коментира и случващото се в дискотеките. Тя подчертава, че не може да приеме за нормално слободията и развратът, които царят навсякъде около нас. 
Източник: secret.bg

Драма разтърси из основи живота на Роксана. Какво се случва?

Драма разтърси из основи живота на Роксана. Какво се случва? - Снимка 2