Докато Корнелия Нинова залъгва народа със сладки приказки, единственият й наследник се срещна лично с бившия американски президент Барак Обама.

За събитието се похвали лично той. Оказва се, че наследникът на Нинова се е видял на четири очи с бившия държавен глава на САЩ. Срещата се е състояла в щатския университет „Станфорд“, където той преподава от известно време насам.

Целта на посещението на Обама в университета, е била обсъждането на съвместната работа на ВУЗ-а с фондацията му. 
Припомняме, че наследникът на червения лидер е част от екипа учени в университета „Станфорд“, занимаващи се с проучвания в сферата на машинното обучение и изкуствения интелект. В същото време той е и асистент-учител.

От данните публикувани в мрежата става ясно, че Рафи живее в резиденцията към университета, където имат право да живеят лектори и служители.
При все, че още няма 30 години, кариерата му вече е шеметна, а и възнаграждението, което получава, е повече от завидно – 100 хиляди долара годишно.

Очевидно Рафи е предпочел спокойствието на по-малкия град и съответно по-ниското заплащане пред напрежението в „Голдман Сакс“.
Това, че общува с политици от световен ранг не е нищо ново – синът на Нинова бе едва 25-годишен, когато делеше един офис с бившия португалски премиер Жозе Мануел Барозу.

Странното е защо наследникът на Нинова гради живота и кариерата си зад граници, след като управляващите и в частност тя самата постоянно ни уверяват колко добре живеем в България.
Източник: retro.bg
 

Докато Корнелия Нинова залъгва народа със сладки приказки, синът й…

Докато Корнелия Нинова залъгва народа със сладки приказки, синът й… - Снимка 2

Докато Корнелия Нинова залъгва народа със сладки приказки, синът й… - Снимка 3