Твърди, че ще сложи край на живота си на 6 май

Митьо Пищова се жалва, че са му свършили парите.

Той признава, че е изхарчил по жени всички средства, с които е разполагал. По-рано Пищова обяви, че ще сложи край на живота си на връх Гергьовден (6 май). Към днешна дата той потвърждава тази информация и пояснява защо е избрал именно тази дата да прекрати земния си път.

Пищова разказва през сълзи, че пет пъти е сключвал граждански брак на тази дата и именно поради тази причина е избрал нея, за да сложи край на живота си тази година. Това стана ясно от думите на великотърновския бизнесмен, изречени в ефира на TV7.

[caption id="attachment_306608" align="alignleft" width="300"]Митьо Пищова изплака в ефира на TV7 Митьо Пищова изплака в ефира на TV7[/caption]

Митьо Пищова стана известен в цялата страна с разгулния живот, който водеше. Той непрестанно се хвалеше с колко жени е бил, „жакузита-макузита”… „кибапчета, кифтета” и какво ли още не.

Днес обаче всичко това остава зад гърба му, тъй като вече не разполага с толкоз средства и едва ли някоя ще го погледне. Освен за красивите женички, Пищова ще трябва да забрави и за шумните купони, които спретваше. Според думите му, към днешна дата е принуден да живее само с парите от пенсията, която е в размер на 110 лева. Той дори изплака в ефир, ако са му останали приятели, да му помогнат с финансови средства, тъй като му предстои престой в болницата.

Пищова трябва да остане в лечебно заведение в продължение на 20 дни, но не разполага с необходимата сума, за да плати престоя си. Великотърновският бизнесмен подчерта, че никого не моли и не проси пари, допълвайки, че ако има добри хора ще му помогнат. В заключение той посочи, че сега са му необходими пари само и единствено за здравето и не го интересуват нито агнетата, нито жените, пише pik.bg. Мнозина обаче подложиха на съмнение думите на Митьо Пищова, припомняйки добрата стара българска поговорка, която гласи, че вълкът козината си мени, но нрава – не.

А дали Пищова е помагал на хора в нужда, докато разполагаше със средства или единственото за което ги пропиляваше бе разгулният му живот?!