Динко Вълев от Ямбол, познат като ловецът на бежанци, разкри лично какво е състоянието му.

Той побърза да уточни, че няма да остане инвалид и не знае кой е написал подобно твърдение. Недоумява защо хората искат да бъдат тъжни и да им се случват лоши неща.

Динко Вълев е категоричен, че е здрав. Признава, че заради сполетелия го инцидент през миналата седмица се е наложило да въведе някои промени в живота си, но е силен човек и ще се справи.

Не пропусна да посочи, че ако някой друг е бил на неговото място, то със сигурност досега да си е заминал от този свят. 
Благодари на многото хора, които са му помогнали и са го подкрепили, но категорично отказва да спомене имена, вероятно заради опасение да не пропусне някого.

Това заяви Динко Вълев в специално видеообръщение, насочено към хората, които са направили всичко по силите си, за да може той да оцелее след инцидента.
Припомняме, че ямболският бизнесмен пострада тежко при акция по изтеглянето на аварирала цистерна. Инцидентът се случи в района на Девня.

Първоначално Динко бе откаран в шокова зала на университетската многопрофилна болница във Варна „Св. Анна“, но се наложи да бъде транспортиран до „Пирогов“. Там му бе направена операция, от която твърди, че вече се възстановява и се чувства добре.
Източник: blitz.bg
 

Динко Вълев лично разкри истината за състоянието си