Топ комикът Димитър Рачков удари Гала по най-болезненото й място.

Именно той бе един от първите гости в новия телевизионен сезон на предаването „На кафе“, но със сигурност гала няма да запомни това му гостуване с добро. 

Комикът настъпи сериозно 50-годишната блондинка, наричайки я „вечната Амбър“. Тази му шега до такава степен я засегна, че тя направо смени физиономията си. Изглежда този факт бе забелязан и от самия Рачков и той побърза да се оправдае.

Уточни, че това е шега и по-скоро е искал да направи комплимент на колежката си, а не да я обиди. Е, резултатът обаче е твърде далеч от желанието му. Всъщност наистина е спорно доколко това е оправдание, имайки предвид факта, че героинята на едноименния роман на Катлийн Уинзор е амбициозна метреса, успяла да се изкачи доста високо в социалната йерархия. За тази цел тя се възползвала именно от визията и любовните си връзки.

Черешката на тортата бе новият опит на Димитър Рачков да замаже случката и по някакъв начин да се извини за оскърблението, което нанесе на Гала. Незнайно защо той реши да дава съвети на мъжете от екипа на предаването й „да се държат по-добре с нея“, след като самият той очевидно не знае как да се държи подобаващо.
Източник: varna24.bg
 

Димитър Рачков обиди жестоко Гала в ефир, а тя...