Манекенката Диляна Попова е съсипана

През есента на миналата година една от най-красивите наши моделки Диляна Попова роди син на актьора Асен Блатечки. Уви, двамата така и не заживяха като семейство – пише „България днес”. Актьорът избра да остане при своята дългогодишна официална половинка Катя и дъщеря им Катерина – отбелязва изданието. Решението на Блатечки се оказа пагубно за моделката. Тя трудно се справя сама с отглеждането на сина им Борил и едновременно с любовната си мъка. Папараци на изданието изловили 33-годишната красавица почти неузнаваема да се разхожда сама и безцелно из столичните улици. Диляна Попова е видимо отслабнала. Някои жени биха й завидели, че толкова бързо е влязла във форма след раждането, но зад рязкото смъкване на килограмите й се крие голям стрес – коментира изданието.

[caption id="attachment_443232" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова на разходка със сина си Борил Диляна Попова на разходка със сина си Борил[/caption]

„Тя почти не се храни, съсипана е. Опитва се да е силна заради сина си, но не беше подготвена за такъв драматичен край с Блатечки” – разкрива пред изданието една от близките й приятелки. Манекенката определено не мисли за фигурата си в момента. Тя си купи кафе и калоричен кроасан. Ако може да се съди по бледото й лице и отнесен поглед, това е може би единственото й хранене през деня. Дегизирана с шапка и спортно облекло, Диляна Попова не иска да се набива на очи. „Вече всички знаят, че Асен Блатечки я изостави, не иска да вижда съжалението на хората” – казват близките й. Актьорът не само е забравил емоционално Диляна, но може би и финансово. Не е ясно дали и каква издръжка плаща Блатечки, но майката на неговия син е сменила автомобила си. Преди караше джип Мерцедес, а сега Нисан. Какви са точно отношенията на Асен и Диляна Попова, само те си знаят. Факт е обаче, бе Блатечки не се яви нито веднъж публично с манекенката – отбелязва изданието.