Десислава пази кошмарни спомени от първия си брак

Десислава направи разтърсваща изповед за личния си живот. Изпълнителката все още не е забравила кошмара, който е изживяла заради бившия си съпруг.

Точно, когато кариерата й беше на върха, тя напусна най-успешната компания у нас, за да последва любовта на живота си. По време на свое участие отвъд Океана, Деси се запознала с Михаил.

Не след дълго тя решила да се премести при него. Тогава тя сияеше от щастие и вярваше, че той е мъжът на живота й. За съжаление щастието й не продължи дълго.

Въпреки, че в началото всичко между тях изглеждаше като приказка, краят не беше никак приказен.

Малко след като каза на Мишо заветното "Да", изпълнителката го дари със син. Тя дори кръсти наследника си на него - Майкъл.

[caption id="attachment_445454" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава пази кошмарни спомени от брака си с Мишо[/caption]

След раждането на Майки, Деси опознала истинското лице на съпруга си. Той постоянно я тормозел не само психически, но и физически.

Десислава с ужас си спомня една от последните им вечери заедно. Двамата се скарали жестоко. В разгара на спора Мишо взел брадва и започнал да я гони из огромната им къща. Изпълнителката си спомни с много огорчение, че не веднъж е излиза на улицата окървавена и е молела за помощ.

Тя сподели, че това са били най-тежките мигове в живота й, тъй като била напълно сама и не е имала връзка с най-близките си хора тук, пише Хот арена.

Десислава не издържа дълго да живее в този ад и напусна Мишо. Тя се прибра в България заедно с невръстния си син.

Малко след завръщането й нашенецът я потърсил. Според слуховете в родния град на изпълнителката, тя и Мишо са били известно време заедно в дома й в Пловдив. Няколко пъти пловдивчани дори са станали свидетели на грозни сцени между двамата. Бившият на Десислава често й посягал дори и навън.