Призова подобни реклами да бъдат докладвани

Водещата на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Деси Стоянова изплака, че е станала жертва на жестока измама.

Тя не може да си намери място заради това, че името й е било замесено в тази наистина огромна измама.

Деси Стоянова изплака, че е станала жертва на…

Деси Стоянова изплака в профила си в социалната мрежа, опитвайки се да предупреди приятелите си да не вярват на подобни измислици. Схемата, в която е вкарана известната тв водеща е повече от грозна.

В поста си Деси Стоянова отбелязва, че не рекламира, нито пък някога е рекламирала продукти за отслабване. Подчертава, че заявява това на всеослушание, за да бъдат избегнати грешки.

Тя предупреди всичките си последователи и приятели да НЕ вярват, ако попаднат на такава реклама и да знаят, че е ИЗМАМА.

Тв водещата се възмущава, че някой е откраднал нагло снимка от профилите й в социалните мрежи я и ползва за спонсорирани постове, водещи към сайт с фалшиво интервю, което никога не е давала. Тя посочва, че нито една от написаните думи там не е нейна. На всичкото отгоре въпросното интервю е „украсено“ и с други нейни фотоси, които също са били откраднати от профила й.

В заключение тв водещата отбелязва, че не е използвала подобни продукти и не препоръчва употребата им. Не на последно място тя призовава подобни реклами да бъдат докладвани.

Източник: blitz.bg