Двете дългогодишни приятелки Алекс Раева и Деси Добрева сложиха край на приятелството си

Алекс Раева реши да сложи край на приятелството си с Деси Добрева. Двете дружки са преустановили контактите си една с друга от няколко седмици.

Талантливите красавици поддържат приятелски отношения още от времето, когато работиха за Слави Трифонов. Въпреки, че той е бил интимен и с двете, това не попречи между тях да се роди истинско приятелство. Дружбата им се запази през години, но ето че сега Дългия успя да ги раздели.

Деси и Алекс напуснаха шоуто почти по едно и също време с намерението да започнат самостоятелна кариера. През последните няколко години те бяха почти неразделни. Появяваха се заедно почти навсякъде.

Но от няколко седмици Алекс Раева не иска и да чуе за дружката си. Причината за раздора между тях е фактът, че къдрокосата красавица прие поканата на Слави Трифонов за участие на концерта в Арена Армеец.

[caption id="attachment_447151" align="alignright" width="300"]Деси Добрева Дългия скара Деси Добрева и Алекс Раева[/caption]

Дългия пренебрегна Алекс Раева и покани само Деси. Но вместо да засвидетелства солидарност към най-добрата си приятелка, Добре при на драго сърце поканата му.

Постъпката й разгневила Алекс повече, отколкото пренебрежението на Дългия. Тя се зарекла, че ще сложи край на приятелството с бившата си колежка. От няколко седмици двете не са си обелили нито думичка.

Според запознати, това е краят на дългогодишното им приятелство. Алекс няма да прости никога предателството на най-близката си приятелка.

След изявата на къдрокосата изпълнителка на сцената на Арена Армеец, тя получи още едно предложение от Дългия. Деси Добрева седна на креслото  на Илиана Беновска в "България търси талант".

Журналистката напусна формата с грандиозен скандал. Тя заяви, че всичко в шоуто е нагласено и не желае да участва в тази измама.

Дългия веднага й намери заместничка. Деси Добрева прие с удоволствие поканата му.