Деси Банова изненада с решението си

Очарователната синоптичка Деси Банова съобщи дългочакана вест. Тя изненада всички с решението си. До скоро блондинката твърдеше, че не желае да става булка. Въпреки, че тя самата организира сватби, все още не е била булка.

От няколко години красавицата има агенция за сватбени тържества. Паралелно с работата си в Нова тв, тя се занимава и с това. Деси не крие, че й доставя голямо удоволствие да организира сватби.

В последното си интервю, което даде пред "Всеки ден", тя заяви че много скоро ще облече бялата рокля. Най-после тя и половинката й ще си кажат заветното "Да". Двойката вече е избрала и място за церемонията.

Сватбата им ще се състои не къде да е, а в Холивуд. Все още не е ясно кога точно ще се случи това, тъй като двамата не са определили дата за сватбата.

Деси Банова разкри, че двамата със съпруга й мечтаят тяхната малка дъщеричка Йоана да им бъде шаферка. Семейството планира пътуване зад Окена.

[caption id="attachment_452646" align="alignright" width="300"]Деси Банова Деси Банова вдига сватба в Холивуд[/caption]

Доскоро блондинката не искаше и да чуе за брак. Тя е на мнение, че един подпис не може да скрепи отношенията между двама души и да ги обвърже завинаги, ако между тях няма истинска обич. Тя не веднъж е споделяла, че не е като останалите жени и не мечтае да се види в бяло.

Красавицата твърдеше, че е без значение дали ще узакониш връзката си с човека, с когото живееш, или не. Парадоксално, но факт. Това са думите на човек, който организира сватбени тържества.

Въпреки категоричното си нежелание да се венчае, Деси Банова промени мнението си. Причината за това е бъдещият й съпруг. След дълги увещания от негова страна, красавицата склонила да му каже заветното "Да", пише Хот арена.