По всичко личи, че депресията е нанесла пагубни поражения върху Гена Трайкова.

Само година след като напусна шефското си място в bTV, журналистката Гена Трайкова е напълно неузнаваема.

Отдалеч личи, че бившата водеща на новините е качила поне 10 килограма. Прави впечатление, че от порцелановото й лице като на кукла Барби не е останала и следа.
Очевидно откакто не е на екран 44-годишната Гена Трайкова се е запуснала напълно.

Според запознати, причината за загубата на блясъка й била тежката форма на депресия, в която Гена Трайкова изпаднала след серията лични и професионални неуспехи.
Вероятно си спомняте, че докато бе част от екипа на bTV блондинката никога не си позволяваше да се покаже без грим и стилна прическа. В последните няколко месеца обаче е забравила изцяло за макиажа.

Освен това прави опити да прикрие качените килограми, залагайки на торбести широки дрехи, но нещата определено не й се получават. От близкото й обкръжение издават, че към днешна дата Гена е без партньор до себе си.

Според последната мълва по неин адрес, тя е имала вземане-даване с по-младия си колега Иван Георгиев. Отношенията им обаче се провалили, когато той не я последвал при напускането й. Блондинката се почувствала предадена от любимия си и поради тази причина предпочела да сложат край на отношенията си.
Източник: varna24.bg

Депресията съсипа Гена Трайкова. Не е за вярване на какво заприлича!