Деница Гаджева рухна

Деница Гаджева изпрати любимия си Волен Сидеров със сълзи на очи. Преди минути депутатът влезе в столичното следствие, придружаван от настоящата си половинка. Той ще бъде разпитан и по всяка вероятност ще бъде задържан. Първоначалната мярка ще бъде за 72 часа и по всяка вероятност ще бъде заместена с постоянен арест. Това заявиха от прокуратурата.

На влизане в сградата Волен Сидеров беше посрещнат от тълпа от свои симпатизанти. Пред тях той заяви, че случващото е репресия не само срещу него, но и срещу всички патриоти в страната. Плътно до него вървеше Деница Гаджева. Тя заяви със сълзи на очи, че като всеки православен християнин, така и тя се надява, че възмездието ще възтържествува.

В мига, в който любимият й се отправи към входа на следствието тя не сдържа сълзите си. Разстроената Деница Гаджева едва не припадна, видя Пик.бг.

Точно преди два месеца тя стана майка на първородния син на депутата. Приближени до Волен Сидеров коментират, че раждането на сина му го е променило до неузнаваемост. В действителност в последните месеци от бременността на Деница Гаджева той се въздържаше от остри реплики в парламента.

[caption id="attachment_462915" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Деница Гаджева изпрати Волен Сидеров[/caption]

Причина за свалянето на имунитета му стана поредния скандал, в който депутатът се забърка. Преди три седмици той нахлу в НАТФИЗ, за да потърси човек, който според думите му го е ударил.

Търсеният мъж от Волен Сидеров - Емил Георгиев отрече категорично да я упражнявал физическа сила върху него.

Политикът обвини пристигналите полицаи, че защитават побойника и ги попита каква е връзката им с Бойко Борисов.

Ректорът на ВУЗ-а прикани атакиста да напусне сградата, а той го попита да не би да е собственик на за учебното заведение.

След случилото се беше сформирана комисия, която разгледа всички подобни прояви на атакиста до сега. След взетото решение имунитетът му да бъде свален, столичното следствие ще предприеме действия по повдигането на обвинения.