Дарина Павлова проговори за връзката си със Силвио Берлускони

В интервю за „Преса” Дарина Павлова повдига завесата за връзката си с бившия италиански премиер Силвио Берлускони. „Не е тайна, че със Силвио Берлускони сме приятели. Запознахме се преди 10 години във Вашингтон, но се сближихме доста по-късно” – споделя в интервю за „Преса” Дарина Павлова. „Той е интересан и чаровен, един различен политик. Берлускони ме попита какво мисля за политиката. За него моето мнение е странично и вярно. Изслушва ме и му е интересно. За италианските медии аз съм приятел на фамилията на Берлускони. За да бъде този човек в моя дом и аз в неговия – значи няма какво да крия. Той е искрен, чаровен, интересен, но не мога да кажа, че той е мъжът на живота ми. Не живеем заедно, имаме си собствен живот” – разкрива Дарина Павлова.

[caption id="attachment_411861" align="alignleft" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова призна за аферата си с Берлускони[/caption]

„Мъжът на живота ми е Илия Павлов, с когото бяхме едно цяло, загубата му не е лесна за преживяване. Живея така, че всеки ден нещо да ми напомня, че Илия е бил в живота ми. Той все още е до мен, само дето не е физически. Харесвам мъже, които могат да ме накарат да се смея, да плача и да ги желая. А да намериш такъв, е трудно” – споделя Дарина Павлова. „Моят живот не може да се опише и в три романа. Изключително богат е, интересен и разнообразен. Човек никога не трябва да мисли, че е на върха. Най-хубавото е да мислиш, че си втори, за да имаш амбицията да станеш първи – разкрива своята житейска философия вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова.