Г-жа Мулти Дарина Павлова вдигна пищно парти за рождения си ден

Милионерката Дарина Павлова отпразнува 59-ия си рожден ден с пищно парти на остров Сардиния. Купонът струвал на г-жа Мултигруп близо 150 бона в евро. Вдовицата на Илия Павлов пусна съвсем малко снимки от тържеството в социалните мрежи. На тях не се виждат други гости, освен един – известният в светски план в Италия д-р Джовани Анджолини.

На фотоса се вижда, че те седят рамо до рамо на масата в знак на интимна близост. Това даде повод на клюкарите да шушукат, че вероятно по-младия с 18 години от Дарина доктор е нейното последно завоевание в леглото. Ортопедът стана известен в Италия с участието си в „Биг Брадър“ през 2015 г., което му донесе много фенки. Оттогава д-р Джи, както вече го наричат, стана истинска сензация в социалните мрежи. За палавия доктор се знае, че е имал връзка с тв водещата Мишел Хунцикер.

Дарина Павлова показа пищен бюст, който едва се побираше в дълбокото й деколте. Бизнес дамата позира с американска усмивка пред празничната торта, върху която гореше една единствена свещичка.

Дарина Павлова чукна 59 и показа младо гадже

Г-жа Мулти избира все екзотични дестинации за отбелязване на рождените си дни. Предишния път, в разгара на пандемията от коронавирус тя празнува в Дубай в компанията на Марта Вачкова и Владо Пенев.

Източник: „Уикенд“