Часове след като социолозите обявиха меко казано неубедителния изборен резултат на ПП и ДБ, нов студен душ се изля върху главата на бившия премиер Петков. Група млади зевзеци, начело с изгряващата звезда на фейсбук Дани Скейтъра, щурмуваха любовната квартира на Киро и Лена. Неочакваната визита е в търсене на прословутия парапет, за който пиарите на Петков твърдяха, че уж бил “хванал” докато ръката му всъщност опипваше задните части на шефката на кабинета му.

 

Дани Скейтъра от любовната квартира на Киро и Лена: Не искам да живея в държавата на баджанаците

Точно тази сцена е вдъхновила сюжета на новия клип, където досущ като Кирил Петков, Дани Скейтъра, както е по-известен Даниел Александров, изкачва запъхтян черно-бялото стълбище в кооперацията на столичната ул. “Гладстон”. Наближавайки заветния етаж, блогърът понечва да се облегне на “парапета”, но ръката му увисва във въздуха и той за малко не пада на земята. Приятелите му, които са насядали на стъпалата, заядливо го питат: “Абе, къде е парапетът?”, а Дани понечва да звънне на Лена за да я пита защо го няма.

 

В края на видеото младежите обявяват, че не искат да живеят “в държавата на баджанаците” и призовават хората и политиците да вземат правилното решение за България.

 

Даниел Александров никога не е крил политическата си позиция и смело изразява възгледи за развитието на страната. Не спестява критики към силните на деня, което бързо го превръща в любимец на младата аудитория. Прякорът му “Скейтъра” идва от младежките години, когато е карал скейтборд. По-късно започва да тренира борба и се прочува с прозвището “Дани Бореца”. Вместо намек за ъндърграунд принадлежност, никнеймът на младия блогър свидетелства за любовта му към спорта и дългите години, прекарани в залата.

 

На последните парламентарни избори Александров стана част от екипа на ПП ГЕРБ и заслужи място в листите за бъдещото 49-о Народно събрание.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК