Идната седмица човекът с оркестър Дани Милев ще е юбиляр – ще чукне 55.

 

Твърди, че не може да се оплаче от липса на работа в юбилейната си година. Предстоят му нов албум, гостуване в големия концерт на Тони Димитрова, гастрол на „Бургас и морето“ и национално турне. Неотдавна получил и предложение да стане отново данъчен инспектор, но е категоричен, че вече не му се занимава с неща извън изкуството.

 

Дани Милев: Затворът консервира и опъва кожата!

Въпреки, че ще отбележи юбилей, не планира да прави големи събирания. Предстои му турне, но към момента не може да даде повече конкретика освен това, че Богдан Томов ще бъде част от него.  

 

Отбелязва, че най-трудният му момент като музикант е било влизането му в затвора за година и половина, когато изпуснал целия пазар. Излизайки отново на свобода, трябвало да навакса, в което му помогнали Дони и Нона Йотова.

Не крие, че преди предстоящото му турне с Богдан Томов се чуди дали концертите им ще предизвикат въодушевление и интерес у хората. Наясно е, че шоубизнесът в България няма никакви правила.

 

След като от 2008 г. не е данъчен, разбираемо се е отдалечил от тази среда. Въпреки това към днешна дата си води сам счетоводството и дори консултира колеги в нужда. По време на пандемията създал консултантска фирма и дори получил предложение да започне работа като данъчен инспектор.

 

С годините успял да пребори високото кръвно, с което се сдобил през 2009 г., Приема си редовно медикаментите както за хипертонията, така и за подаграта. Щастлив е, че успява да държи болестите под контрол без диети.

От 5 години подаграта не му е причинявала кризи.

 

Определя себе си като късметлия най-вече заради това, че не оплешивял като баща си. Не е изключено обаче догодина да си направи присаждане на коса предвид лекото „разреждане“ отгоре. Не крие, че отдавна си боядисва косата и редовно обезкосмява тялото си. Преди време посещавал лазерни процедури за целта, но се отказал заради цената. Оформя си веждите и редовно маха белите косми от тях. Само веднъж си сложил ботокс и повече не повторил.

 

Категоричен е, че затворът консервира и ако някой иска да остане млад, трябва да лежи там.

Никога не го е притеснявало това, че съпругата му Цвети е по-висока от него и посочва, че има много такива случаи като техния.

Източник: Уикенд