Сайтът на ЦРУ България, направи разтърсващо разкритие за страната ни.

Оказва се, че България наистина изчезва и за това няма да ни е нужно дълго време. България се топи с над 410 човека дневно или казано с други думи, един човек губи живота си на всеки 3 минути.

Този факт нарежда страната ни на първо място в световен мащаб сред 230 държави по показателя „намаляване на населението“. Това разтърсващо разкритие бе направено от акад. Петър Иванов, който наскоро потвърди, че страната ни се губи със страшна сила.

Според проучване на ООН до 2050 г., страната ни ще изгуби ¼ от населението си. според прогнозите на Световната банка пък през 2050 г., България ще е с едва 4.5 млн. души население.
Припомняме, че според данните от проведеното през миналата година преброяване на населението, страната ни е 6.5 млн. души.

Акад. Иванов подчерта, че сме на първа позиция по смъртност заради демографската катастрофа, в която се намираме. Казано с други думи, страната ни се намира в „клинична демографска смърт“, подчертава той.
Всеизвестен е фактът, че естественият прираст представлява разликата между ражданията и смъртните случаи. За страната ни този прираст е отрицателен – минус 90 000 човека, подчерта акад. Иванов.
Източник: blitz.bg
 

ЦРУ с разтърсващо разкритие: България изчезва!