Нещо невиждано досега в родния ни ефир се случи в студиото на бТВ

Навръх 15-тия си рожден ден бТВ сгафи. Нещо невиждано досега се случи в ефира на частната медия тази сутрин. Водещата на предаването "Тази неделя" Жени Марчева изпадна в шок.

По повод навършването на 15 години от създаването на бТВ в студиото на частната медия бяха поканени журналисти и репортери, които работят в нея от създаването й. Сред гостите беше и Венелин Петков, който успя да се издигне от репортер до шеф на новините.

В момента, в който тв водещата даде думата на не него, студиото беше разтърсено от мощен трясък. Декора в студиото се срути позорно. Падна една от поставките на плазмените телевизори в студиото.

Това се случи буквално пред очите на шефа на новините. Жени Марчева се смути, но въпреки това се опита да замаже гафа и заяви, че всичко е наред, всички в студиото са живи и здрави и предаването може да продължи.

[caption id="attachment_447183" align="alignright" width="300"]бТВ Жени Марчева се смути от случилото се в студиото на бТВ[/caption]

Но за съжаление това не беше единственият гаф. Последва втори такъв.

Изказването на Канна Рачева беше прекъснато от мощен тътен. Съдебната репортерка само вметна, че продължават да падат и продължи да говори. Тя разказа за трудностите, с които се е сблъскала, изпълнявайки служебните си задължения.

По ирония вторият "трус" разтърси студиото точно в момента, в който дългогодишните служители на медията разказваха за трудните моменти в работата им в бТВ. Очевидно снимането на предаването в разпадащо се студио е само едно от изпитанията, през които трябва да преминат служителите на частната медия.

След втория "трус" Жени Марчева се притесни и този път не успя да прикрие притеснението си. Тя прекъсна гостите си, заявявайки че вече е време да приключи предаването. Смутената тв водеща дори заяви, че ако не закрие предаването веднага, редакторът ще й отреже главата, пише "Всеки ден".