Черната Златка прости на бившата на Миро

Че чудеса се случват по Коледа, е известно на всички. Светлият празник споходи и Златка Димитрова, известна като Черната Златка, която показа, че святата нощ прави всички ни по-добри. Плеймейтката успя да преглътне десетките ругатни и клетви, които през годините бившата жена на Миро сипеше по неин адрес и днес двете някогашни врагини са в отлични отношения – информира „Уикенд”. Няколко години Черната Златка и бившата на Миро бяха на нож поради факта, че брюнетката заживя с Миро под един покрив, принуждавайки го да зареже съпруга и дете. Пренебрегнатата жена на бизнесмена поведе цяла битка срещу Златка Димитрова, като не се притесняваше да сипе огън и жупел по неин адрес, наричайки я с пошли и обидни думи.

[caption id="attachment_433070" align="alignleft" width="300"]Черната Златка се помири с бишвата на Миро Черната Златка се помири с бишвата на Миро[/caption]

Стигна се дотам, че бившата на Миро дори прокле плеймейтката в началото на бременността й, а за зла съдба в седмия месец бръмчалката от Бургас пометна първата си рожба – отбелязва изданието. „Преди Коледа се видяхме за първи път със съпругата на Миро и изяснихме всичко помежду си. Оттогава насам между нас се роди едно странно приятелство, чуваме се редовно по джиесема, излизаме на разходки с детето й” – споделя промяната в отношенията по Коледа Черната Златка. Тя се надява с бившата на Миро да запазят своите добри отношения. Изоставената съпруга истински съчувствала на Златка Димитрова за аборта. „Това наистина стопли сърцето ми. Точно сега имам нужда от подкрепа, независимо откъде идва тя” – споделя Черната Златка. Тя е убедена, че с Миро ще имат рожба и отправя горещи молитви към Бога за това. „Моето пожелание за Новата година е да родя на любимия си дете” – искрена е плеймейтката от Бургас. Ние също искрено й го пожелаваме, защото една жена добива истинската си същност в майчинството. А Черната Златка може да е простовато момиче, но е добър човек, който заслужава да има своето поколение.