Наистина невиждано до момента чудо се случи в предаването „Стани богат“.

Вероятно сте забелязали, че преобладаваща част от участниците в куиза стигат до помощта на жокерите, още преди да са достигнали до въпроса да 2000 лв., но не и снощният участник.

Той накара публика и водещ да настръхнат от знанията, които притежава. 18-годишният Красимир Масларов направи истински фурор в предаването, достигайки до сумата от 10 хиляди лева. Тази вечер играта на младежа ще продължи и всички се надяват да стигне до въпроса за 100 хиляди лева.

Няма да е пресилено, ако кажем, че той е истински вундеркинд, предвид факта, че се справя толкова скоростно с ученето, че е завършил предсрочно училище. На неговата възраст той вече е студент втори курс в Манчестър. Или както беше модерно да се казва навремето – преизпълнил е петилетката за три години. 

Мечтата на Краси е един ден да се занимава с медицинска химия и да открива нови медикаменти. 
На стола на богатството се представи повече от добре, демонстрирайки пребогата обща култура. Така той успя да даде верни отговори на въпроси от най-различни сфери на живота. 
Първите пет въпроса ги мина с рекордна бързина, а на шестия му трябваха няколко секунди, за да отговори. Тази вечер момчето ще продължи от въпрос №12. 
Източник: zajenata.bg
 

Чудо невиждано в „Стани богат“