Очевидно все още се намират и такива местенца

Нещо наистина невиждано за разгара на летния сезон се случва в Бургас.

Оказва се, че все още съществуват концесионери, които определят народни цени за ползването на услугите на плажа.

Чудо невиждано в Бургас (ФОТО)

Концесионерът на Северния плаж в Бургас е един от тях. Там цената за чадър, два шезлонга с шалтета и масичка излиза на цена от 9 лева. За това свидетелства и касова бележка с дата 11.07.2022 г. (понеделник).

В една от морските групи в социалните мрежи пишат, че това е и една от причините много хора да обичат Бургас. Те подчертават, че не само морето, а и хората там са различни. Доволни са от факта, че концесионерът наистина е удържал на думата си и е изпълнил даденото обещание.

Съответно резултатите от това са налице и плажът вече е пълен.

В същото време туристи в Созопол изплакаха, че паркинг местата в града са сериозен проблем. Те не само са поскъпнали почти двойно в сравнение с миналата година, а и такива почти няма. Преобладаващата част от туристите паркират колите си още с отиването и ги местят от там едва на тръгване. В противен случай рискуват да останат без място за паркиране.

Те се жалват, че през миналата година в разгара на сезона паркинг местата са варирали от 6 до 12 лева, а сега най-евтиното паркинг място в града започва от цена 15 лева.

Източник: lupa.bg