Това накара мнозина да възкликнат „Можело значи!“

Черноморското курортно градче Черноморец изби рибата.

Няма никакво съмнение, че именно то е курортът, който трябва да даде пример на останалите и да бъде последван в това си начинание.

Докато през цялото лято нашенци изреваваха за редица проблеми по морето като се започна от липсата на места за паркиране, премине се през скъпите такси за паркинг и се стигне до цените по заведенията, то Черноморец определено успя да избие рибата.

Родни туристи споделят, че са останали изключително впечатлени от цените там. От снимки, публикувани в социалните мрежи става ясно, че цените на Централния плаж в Черноморец, са повече от народни, което накара мнозина да възкликнат: „Можело значи!“.

Е, да, може, но нали сте наясно, че родните търговци са на принципа „ден година храни“.

След като цените са повече от нормални, то съвсем логично продължение на този факт е и големият оборот, който правят заведенията. Освен това ниската цена в никакъв случай не е ударила по качеството на храната, коментират клиенти.

От коментарите става ясно, че няма такси за ползване на чадъри и шезлонги на плажа. Освен това цената на бирата е съвсем нормална – търгува се между 2.50 и 3.50. В случай, че решите да заложите на джин, това ще ви струва 3.50 лв.

Цацата и пържените картофки, които и това лято остават най-търсени, са на цена 6 лева, а фрапето е 3.50 лв.

Източник: varna24.bg