Черни облаци надвиснаха над известното телевизионно семейство Николета Маданска и Венелин Петков.

Според запознати между двойката се случва нещо странно. Прави впечатление, че от седмици насам спортната журналистка прави включванията си в социалните мрежи от Лозен.
Бивши колеги на Маданска вече се питат дали любовта им с Петков не е останала в миналото.

Тъй като за разлика от съпруга си Венелин Петков, Николета Маданска е твърде активна в социалните мрежи и непрекъснато отбелязва къде се намира, напоследък прави впечатление, че винаги се отбелязва от Лозен, а не от Бистрица, както преди. 
Фактът, че последните включвания не са от дома на Петков навежда на мисълта, че двойката вероятно вече не живее под един покрив.

Подозренията за това, че са разделени, се подхранват допълнително и от факта, че Маданска е спряла да следва Петков в Инстаграм.
При все, че той продължава да я следва, това далеч не може да бъде показател, предвид изключително слабата му активност в социалните мрежи.

Освен това спортната журналистка е изтрила от профила си единствените семейни снимки с Венелин Петков, които бе публикувала. 
Промените й в поведението в социалните мрежи навеждат на мисълта, че двамата най-вероятно са разделени. На този етап обаче липсва официална информация по темата.
Източник: secret.bg
 

Черни облаци надвиснаха над Николета Маданска и Венелин Петков. Какво се случва?