В окото на урагана в Нова тв отново е Ани Салич

Сериозни буреносни облаци надвиснаха над небосклона на Нова тв.

От медията издават, че в основата на задаващия се сериозен ураган отново е водещата на централната емисия новини – Ани Салич. Тя за пореден път се опитва да покаже на останалите служители на Нова тв, че трябва да се съобразяват с нея и изискванията й. Новинарката сипе обвинения наред срещу оператори, стилисти и гримьори за външния си вид.

[caption id="attachment_412046" align="alignright" width="300"]В окото на урагана в Нова тв отново е Ани Салич В окото на урагана в Нова тв отново е Ани Салич[/caption]

Ани Салич не харесва начина, по който изглежда на екран и дори определя вида си като „неугледен”. Тя дори обвинила всички от екипа, че това е добре обмислен саботаж срещу нея и нарочно я правят така, че да изглежда по-дебела и по-стара в ефир. Още от началото на прехвърлянето й в редиците на Нова тв, новинарката има сериозен конфликт с поддържащия персонал. Припомняме, че преди известно време именно тя стана причината за уволнението на една от гримьорките на новинарския блок. Тя бе уволнена след невиждан сутрешен скандал с Ани салич, която се има за най-голямата звезда в ефира на Нова тв.

Новинарката продължава да изразява недоволството си и в момента е взела на мушка оператори и стилисти. Тя изпаднала в ужас, когато се видяла на екран след централната емисия новини в петък вечер. Не може да се отрече, че си пролича, че новинарката не е в перфектна форма и едва успява да закопчее ризата, под която личи напиращото коремче. Ани Салич се тръшкала на стилисти и оператори, че са я направили да изглежда като „застаряващ кит”.

Тя недоволствала как никой от тях не се съобразил, че със зелената блестяща риза, с която била облечена, ще изглежда с поне пет килограма отгоре. Новинарката недоумавала и защо е снимана чак до кръста, при положение, че всички били наясно, че едва успяла да си закопчее ризата. Ани Салич е бясна и от факта, че дрехите, които й дават не са й по мярка, а са с няколко номера по-малки. Всички те били ушити по размер на предишната екранна партньорка на Ники Дойнов – Даниела Тренчева, която е доста по-слаба от Салич, пише pik.bg.