Заради горещата политическа обстановка медията не може да си позволи да свали предаването от ефир

bTV шефка седна в стола на Цветанка Ризова, което накара зрителите на предаването „Лице в лице“ да се запитат какво се случва.

Оказва се, че в стола на Цветанка Ризова през следващите 14 дни ще стои Веселина Петракиева, която е главен редактор на новините в медията.

Петракиева обяви, че в следващите две седмици тя ще е човекът, който ще нищи най-интересните теми от случващото се в страната и извън нея.

Рокадата се налага, тъй като Цветанка Ризова е в летен отпуск, а медията не може да си позволи да свали предаването от ефир за това време, предвид горещата политическа обстановка в страната.

Именно заради решението на медията да не спира предаването през летния сезон, Цветанка Ризова ще бъде замествана от двама души за периода на отсъствието й. Както вече стана ясно в момента на нейния стол е Веселина Петракиева. Тя ще води предаването до края на месеца. 

Вероятно си спомняте, че през първите две седмици на месеца, в ролята на водещ на публицистичното предаване влезе продуцентът Росен Цветков.

Междувременно стана ясно, че Цветанка Ризова се е омъжила тайно за адвоката Красимир Недев. Според мълвата това се е случило през месец юли.

Източник: blitz.bg