bTV изненада конкуренцията с назначението на атрактивна красавица.

Става въпрос за бившата лекоатлетка Карин Околие, която вече е част от спортната редакция на медията, отбелязват от медията. 

Наред с утвърдените водещи и репортери на медията като Петър Бакърджиев, Валери Генов и Димитър Тасев, както и привлечените през това лято Илия Илиев и Гергана Гунчева, атрактивната дама също ще представя актуалните събития в спорта.

В продължение на 16 години Карин Околие е била професионален лекоатлет. Нейни са два национални рекорда за девойки в спринта на 200 метра в зала.
Освен това е носителка на балкански и републикански титли в спринтовите дисциплини.

 Изпълнителният продуцент на спортната редакция на bTV Новините – Владислава Лазарова заяви, че е впечатлена от работата на Карин и нейната дисциплина. Тя обаче допълни, че не е изненадана, тъй като това е абсолютно в рамките на нормалното за шампионския дух на бивш голям спортист.

Още от самото начало Карин Околие влязла в редакцията на спортните новини с голям хъс и амбиция отново да завладява върховете. В този ред на мисли, Лазарова е убедена, че новото попълнение ще допринесе за още по-високата класа и уникалност, отличаващи спортната им редакция. 
Източник: blitz.bg

bTV с изненадващо назначение. Как ще отвърне конкуренцията?