bTV нанесе смазващ удар по водещия на предаването „120 минути“ Светослав Иванов.

Оказва се, че съпругата му, която дълги години работи като репортер и журналист, е изритана от медията.

Името на Вяра Деянова вече не може да бъде видяно в списъка със служители на bTV. Според разкритията, направени от запознати със ситуацията, в последно време съпругата на Светослав Иванов работела на свободна практика.

Освен това из коридорите на медията се шушука изобщо не се разбирала с ръководството на медията. Това си проличало и от публикациите й в социалната мрежа Фейсбук, с критичен нюанс към бившите й вече работодатели.
Въпреки това нейно дело са едни от най-рейтинговите репортажи за bTV, а вероятно си спомняте, че за известно време бе и водеща на сутрешния блок.

Вероятно се досещате, че единственото предаване, което към момента не си позволява да оплюва Деянова е това на съпруга й.
Откакто съпрузите не работят заедно, Вяра си наела собствен офис, разположен в близост до столичния булевард „Черни връх“ и основала своя фирма. Бизнесът й пак е насочен към медийната сфера. 

Тя може да си позволи тази екстра, имайки предвид факта, че съпругът й е едно от най-солидно заплатените лица на bTV. Откакто начело на дирекция „Новини и актуални предавания“ застанал Антон Хекимян, заплатата на Светослав Иванов набъбнала още повече.
Източник: blitz.bg