Изглежда Иванов не е останал доволен от схемата на ръководството

Като по стара традиция надцакването между bTV и Нова тв започна малко преди старта на новия телевизионен сезон.

Така например зрителите на bTV се бяха настроили, че през вчерашния ден отново ще имат възможността да гледат „120 минути“, където се нищят най-наболелите теми. Те обаче останаха изненадани от липсата му или поне не в обичайния формат.

bTV и Нова тв се надцакват преди старта на новия телевизионен сезон

Очакванията на зрителите на bTV бяха, че предаването няма да излиза в летен отпуск за разлика от „На фокус“ по Нова тв. Оказа се обаче, че въпреки напрежението, породено от редица кризи в страната, Светослав Иванов все пак ще се възползва от летния си отпуск.

В заслужена лятна почивка е и публицистичното предаване на БНТ „Говори сега“, водеща на което е Мая Костадинова.

Изглежда, че Светослав Иванов не е пожелал да бъде приложена лятната схема, по която Цветанка Ризова излезе в кратка почивка.

Припомняме, че предаването й „Лице в лице“ остана на екран като вероятната причина за това са форсмажорните политически събития.

Ризова ще отдъхне за кратко като в същото време предаването ще бъде поето от нейни колеги до завръщането й. Очевидно обаче Светослав Иванов е решил, че в последно време бе заместван от достатъчно хора.

При вчерашното му появяване на екран в 17 ч., той анонсира, че докато зрителите гледат предаването, той и колегите му ще отдъхват на някой горещ плаж.

Източник: blitz.bg