Варшава в ступор от зверството на украинците!

Украйнски бежанци заклаха момче във Варшава, гръмнаха медиите, много от които обаче продължават да наричат убийците „чужди граждани“, въпреки ясната украинска реч, която се чувала от устите им.

Брутално: Украинци заклаха поляк във Варшава, защитил момиче от набезите им! (виж още)

Зверството става във Варшава, а убитият е млад поляк, притекъл се на помощ на девойка, която е щяла да бъде брутално изнасилена от украинците, предава Gazeta Wyborcza.

Трагедията се разиграва в малките часове на нощта, около три часа, когато няколко „бежанци“ виждат момичето на улицата, заграждат го и започват да се гаврят с него. Те я дърпали и тръгвали да събличат дрехите й с ясни намерения да правят секс с нея в тъмната уличка.

Девойката пищяла, а наблизо минавал младият поляк, който чул крясъците и хукнал да се притече в помощ. Той опитал да разкара нерезите, но онези се нахвърлили върху му и му нанесли тежък побой. За капак един от тях изкарал нож и го наръгал жестоко в гърба.

С последни сили и целият в кръв, полякът се довлякъл до едно работещо магазинче и поднал вътре. Опитали да го спасят, но въпреки дошлата линейка, той издъхнал преди болницата.

Жителите на Варшава са потресени и изплашени от зверството, мнозина казват, че се страхуват да излизат по тъмно. Други пък започнаха да протестират срещу повсемесното приемане на куцо и сакато, що е украинец, в държавата им.