Група мъже изнасилиха туристка в Магалуф – Майорка. Арестувани са 8 мъже с различен произход като заподозрени за зверството.

Нападнали жената от Великобритания, след като си тръгнала от бар и се насочила към хотела си. Полицията в Испания твърди, че групата мъже не са се познавали от преди това, организирали се спонтанно, което затруднявало разследването по случая.

Двама от заподозрените са задържани във Франция, а шестима от групата са вкарани зад решетките още в деня на престъплението.

Полицията споделя, че групата е направила повече от 20 видеоклипа на издевателствата над жертвата. Също така са откраднали и нейния телефон. Пострадалата е с натъртвания и порезни рани.

След като уведомила полицията, заедно позвънили на откраднатия телефон, а един от заподозрените отговорил на обаждането. Пострадалата и полицията успели да го примамят да се върне до входа на хотела. На мястото се появили 3-ма мъже, които били арестувани веднага.

Брутално: 8 мъже изнасилиха жена в известен курорт СНИМКИ

Шестимата задържани са на възраст от 18 до 26 г. и ще останат в ареста докато приключи напълно разследването.

Съдът отхвърли версията, че сексът е по взаимно съгласие и разпореди задържаните да останат зад решетките, тъй като има индикации за унизително отношение.

От хотела изразиха съжаление за случилото се, но отричат при тях да се е случило сексуално нападение.

Източник: blitz.bg