Андрей Арнаудов едва не предизвикал гибелта на сръбкинята Даниела!

Бившата жена на Андрей Арнаудов - сръбкинята Даниела , едва не изгубила живота си след шока, който преживяла, благодарение на благоверния си. Преди години продуцентът твърдеше, че двамата са се развели, защото не се обичат и не се разбират, но услужливо пропусна да спомене как жена му го е сварила минути след секс с най-добрата си приятелка.

Разкритията излязоха наяве едва днес, години по-късно, но знаем, че нищо скрито не остава, не и завинаги. Даниела се прибирала от Сърбия на фаталната за нея дата 16 май, 2010-та и бързала да си отиде у дома, за да гушне своя Андрей. Отваряйки вратата обаче, вместо тя него да изненада, станало обратното.

Даниела заварила Арнаудов почти гол и ухилен до уши, да пие фрешче и кафенце с най-вярната й (уж) дружка. Ударът бил толкова силен, че сръбкинята не усетила какво прави. Тя си спомня само, че изхвърчала тутакси от жилището им, но после всичко й е като в мъгла. Била предадена, опустошена, разбита, съсипана...

Даниела тръгва в това състояние за Сърбия, но по пътя катастрофира като се блъска в скала. Тя не признава, но според разследващите не е изключен опит за самоубийство, тъй като се е блъснала в канарата с адски висока скорост.

Източник: Уикенд