Брендо трепери за живота и сигурността на семейството си

Мафиотът Евелин Банев - Брендо, който от няколко месеца живее в черноморското селце Лозенец, трепери за живота и сигурността си.

Той превърна хотела си на къмпинг Оазис в същинска крепост. Гостите се допускат в него само след щателна проверка и преминават през скенер. Контролът, който се осъществява на влизане в хотелския комплекс на Брендо, е подобен на този по летищата.

Има отменени резервации на клиенти, които са подозрителни. Няколко от гостите на хотела са били помолени да напуснат по-рано, тъй като поведението им било странно и неадекватно. Според гардовете те са били потенциално опасни за сигурността на семейството на Брендо.

Мафиотът, който в момента е под домашен арест, се укрива в Лозенец заедно със съпругата си Моника и двете си дъщери. Заедно с тях и е сестрата на жена му.

Лара, която беше похитена преди две години, не прави и крачка без гардовете, назначени от баща й. За сигурността й се грижат шестима телохранители, обучени в Русия.

Тя е придружават дори, когато ходи до тоалетната, разкриха източници на "Час Пик". Наследницата на Брендо и Моника прекара последната една година в Швейцария. Заедно с нея беше и майка й.

[caption id="attachment_451563" align="alignright" width="300"]Брендо Брендо с бронирани прозорци за 120 000 лева[/caption]

Фамилията обитава едно от крилата на хотела и до там не се допускат гости. Достъпът до това крило е ограничен. От обслужващия персонал е него има право да влизат единствено най-доверените гардове и една от камериерките.

Това, разбира се, става след щателна проверка и идентификация чрез пръстови отпечатъци. Тази пролет е направен основен ремонт на крилото с цел гарантира безопасното пребиваване на мафиота там.

За целта сградата е облицована със специално покритие със защита срещу пожар. Освен това са подменени и всички прозорци с бронирани такива, които струват над 120 000 лева, пише ПИК.